tiistai 8. helmikuuta 2011

Alkupaloiksi

Tämän blogin tarkoituksena on seurata ja selventää Hämeenlinnalaisen ammattikoulun automaalauslinjan projektin etenemistä matkallaan kohti päämäärää, American Car Show:ta pääsiäisenä Helsingin Messukeskuksessa. Kirjoittaja on yksi koulun oppilaista, joten tässä blogissa esitetyt väittämät ja mielipiteet ovat vain hänen omiaan. Eivät siis koulun. Ni. Että silleen.

Projektista lyhyesti:
Kohteena on amerikkalaisen muotoilun ja voiman ikoni, Chevrolet Corvette Stingray vuodelta -69. Auto käydään päällisinpuolin täysin läpi, vanhat maalit poistetaan, korjausta vaativat kohdat korjataan. Autoonhan oli jo tänne tullessa vaihdettu keula toisen vuosimallin Corvetesta ja tämän modifikaation korjaamisessa riittää hommaa. Myöskin konemuovia oli muokkailtu, jotkut voisivat sanoa ei niin hyvin seurauksin.
Myös auton tekniikkapuoli on kokenut melkoisen päivityksen, omistajan oma projektipäiväkirja kertoo tästä tarkemmin: http://finnshark.com/forum/showthread.php?t=12742

Projekti on edennyt jo melko pitkälle, yritän tänne päivitellä niin menneitä kuin tulevia päivityksiä, toivottavasti jonkin verran omilla kuvilla höystettynä. Mitään en lupaa, sillä monia muita tärkeitä juttuja saattaa tulla eteen, esimerkiksi nyt vaikka Salkkarit tai sohvalla makoilu.

Jatkuu kun Luoja suo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti