torstai 10. maaliskuuta 2011

Popsi porkkanaa

Jostain syystä ei ole ollut tarmoa päivitellä. Tiedä sitten johtuuko tuosta pakkolomasta, eli "hiihtolomasta"... Enhän mä ees hiihdä! Hiihdä ite.
Turhauttavaa lorvia kotona kun olis parempaakin tekemistä, esim. kaikki.
Maanantaina ja oikeastaan tiistainakin oli motivaatio hieman hukassa tuon viikon löysäilyn takia. Mutta kyllä siitä huolimatta hommat on edenneet, kittaukset pikkuhiljaa loppusuoralla, jahka Kimmo vielä tulee asentamaan perän takaisin paikalleen, niin saamme auton alas nosturilta ja pääsemme viimeistelemään ovet ja konepellin raot.
Lokasuojien korotuspalat on tehty ja kuidutetaan paikalleen toivottavasti huomenna, mutta todennäköisesti maanantaina. Keskiviikkona lasifirman kaveri kävi nappaamassa tuulilasin irti ja keksiähän sieltä löytyi. Opettajamme Jan Toivonen innostui vetämään haalarit päälle ja korjasi vaurion (kerrankin jonkun muun vuoro kaivaa ruostepölyä korvista ja nenästä). Kimin pyynnöstä Jani maalaa Corveten sisustaa ja tulipeltiä huomenna, sen takia lokasuojien korotuksia ei välttämättä pääse tekemään. Ei sinne alle uskalla mennä kun Jani pyörii kuin hurrikaani ympärillä.








































Apparinpuolen muotojen hakua


BTW, ärsyttävän typerä ja hidas kuvanlautas tässä palvelussa

Etupuskurin ura on hieman epäsymmetrinen








































Kuskinpuoli enää viimeistelyä vaille


Korokepala valmiina, vielä leikataan ylimääräiset härpäkkeet vuttiin, jonka jälkeen pala laminoidaan reunoistaan kiinni sisä- ja ulkopuolelta.








































Digestive


Lisäsin myös uuden sivupalkin, johon kerään muiden koulutöiden tarinoita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti