lauantai 19. maaliskuuta 2011

Kittausta kittausta

Onpa taas ollut taukoa bloggailussa. Melko ykstoikkosta ollut homma tämän viikon, ei ole jokaisen päivän osalta jaksanut samaa blogia kirjoittaa; tänään lisäsin kittiä, tänään hioin sitä pois, tänään lisäsin kittiä, sitten hioin sen pois. Ymmärtänette yskän.

Corvetten työstäminen on siis tämän viikon koostunut lähinnä kittaamisesta. Isojen kokonaisuuksien kittaaminen on siinä mielessä puuduttavaa, että vaikka edistystä tapahtuu niin itse sitä ei juurikaan huomaa. Esimerkiksi itse kittailin päivän aikana kuskin oven rakoja edessä ja takana, kuskin taka- ja etulokaria kaikkia samaan aikaan. Tuntui ettei edisty millään, mutta kas kummaa, yhtäkkiä olikin koko kylki valmiina!

Valoakin näkyy jo tunnelin päässä, suurin osa kittauksista on nyt suoritettu. Oon tuon sanonut varmaan kerran viikossa vähintäänkin, mutta nyt se on totta. Esimerkiksi lokareiden korotukset on laminoitu paikoilleen, kuskin kylki on pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta valmis, apparin kylki samoin ja pyrstön kittauksetkin ovat täysin valmiit. Puskureiden kiinnitysten kanssa on vielä hieman säätöä, mutta ei mitää kaalikeittoa pahempaa.
Käytännössä ainoa suurempaa huomiota vaativa homma on konepeitossa, pokkauksien saaminen suoraan korin muoden pokkausten kanssa.

Fiilikset on viikon aikana pomppinu vähän laidasta laitaan, esim. torstaina Juha saavutti laskurissa (nyt 6-1), koska päivällä koulussa vitutti joku asia niin paljon että ei kiinnostanut olla yhtään pidempään. Kotona kone päälle ja takuuvarma biisi jolla vitutus kaikkoaa soimaan http://www.youtube.com/watch?v=_PbWsF-8aJU
jonka jälkeen fiilikset olivatkin taas jo tätä luokkaa http://www.youtube.com/watch?v=j3ojpE1BkEQ
Eli ihmiset, jos teillä on huono päivä, kuunnelkaa musiikkia, se auttaa!


Lokarin korokepala kuidutettuna kiinni









































Kuskin ovi takana ja edessä. Takaosa kuten myös takalokari ovat valmiit, etuosa viimeistä hiontaa vaille valmiina







































Sotamaalaus


Apparin ovi (et ois ikinä arvannu)


Pyrstö täysin valmiina

Palaillaan asiaan ens viikolla, aikataulusta sen verran, että perjantaina iltapäivällä viimeistään pitäisi olla hiomavärit yllä!

1 kommentti:

  1. Aikas lailla hyviä kuvia. Saa nähdä, kuinka noi saumat teette, itsellä ei ole vielä käsitystä siitä. Mut lähipäivät sen näyttää.

    Pintakilta oli muuten esillä Heurekassa torstai-iltapäivänä. Todella hyvänä pidettiin, ja jahka tänne liittyy muita käyttäjiä, niin tulee corvettenmoinen paketti.

    HannuK.

    VastaaPoista