sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Strawberry Lime

Kimmo Nevalainen tuli perjantaina asentamaan perän takaisin paikalleen. En siinä ollut päivän aikana pahemmin paikalla koska olin opettamassa paria muuta oppilasta puskurin ja parin metalliesineen maalauksessa ja lakkauksessa sekä työstin omat asiakastyöni valmiiksi.
Muut oppilaat lähtivät klo.12 kotiin, itse jäin noin puoli kolmeen turisemaan Kimmon kanssa. Mukava turista kaverin kanssa joka todellakin tietää autojen rakentelusta lähes kaiken mahdollisen.
Aamupäivällä jahka Kimmo oli saanut perän paikalleen, laskettiin Corvette alas renkailleen ja kävi kuten joku Finnshark-foorumilla oli kertonutkin, kitatut ovien välit eivät sopineet enää lähellekään paikoilleen. Corvetten kori ja runko on kovin eläväinen, joten kun auton nostaa nosturille, se on täysin eri asennossa kuin maassa paikoillaan. Kimmon opastuksella saimme kuitenkin ovet sovitettua paremmin eikä kitattavaa juuri enään jäänytkään. Ensi viikko painetaan sitten täysillä, toivottavasti saisimme auton pohjamaalaus kuntoon, mutta katsotaan sitä nyt sitten. Riippuu kaiketi sabotaasiyrityksistä ja vähän kaikesta.







































Ovet sovitettuna



Kittiä keulassa


Perse loppusuoralla

Jos osaisin tai jaksaisin etsisin täältä ohjelman jolla saisin laskurin esille. Laskurissa lukisi Juha vs Me 0 - 4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti