keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Ohi on!

Jahans, messut takana, fiilikset haikeat mutta samalla helpottuneet. Viimenen viikko ajokin parissa olikin sitten tarpeeksi rankka. Maanantaina ja tiistaina tehtiin normisti ylitöitä ja keskiviikkona sitten oikein urakalla. Vakiporukan + ABCin ja Kimin kanssa kasattiin ja kiilloteltiin autoa aamu kahdeksasta ilta yhteentoista. Siltikin meinasi mennä hieman tiukaksi, torstai aamuna vielä kuskin penkkiä kiinnitettiin kun Corveten noutajat olivat jo pihassa. Kyytiin hai kuitenkin saatiin ja sattuipa aurinkokin paistamaan sopivasti.

Ja kyllä näyttää hyvältä ulkoilmassa!


Torstaina lähdettiin sitten messuosastoa kasaamaan, rankkaa oli mutta tulos oli sen arvoinen

Hait päällekäin

Pääsiäinen menikin sitten kokonaisuudessaan messuilla päivystäessä, sunnuntaina pidin sen verran vapaata että tulin avovaimon kanssa kiertelemään messuille. Päivät venyivät pitkiksi, aamulla kahdeksalta lähtö ja illalla suunnilleen puoli kahdeksalta oltiin kotona. Messut kuitenkin menivät hyvin, halli oli tilavasti järjestetty eikä viime vuonna pahaa makua aiheuttaneita känniääliöitäkään tullut yhtäkään vastaan. Pääasiassa pelkkää hyvää palautetta tuli 'Vetelle, muutama mr. Know it all osui tietenkin paikalle, päällimmäisenä jäi mieleen eräs "autoexpertti" joka oli varmaan ensimmäistä kertaa elämässään polttimon vaihtanut ihan itse autosta ja nyt tiesikin sitten kaikesta kaiken. Tuli siihen autoa kehumaan että "muuten hyvä, mutta ootteko huomannu että konepellissä on yks pistehitsi noussut pintaan?"... Olis tietty pitäny mennä mukaan juttuun mutta oli vaan pakko tokasta että "tiesikkö et Corvetet on tehty lasikuidusta, ei vissiin pahemmin taida pistehitsejä olla?" Jäätävä hiljaisuus ja moro!
Autoista itselle jäi mieleen kohtalaisen harvinainen Studebaker Commander ja juurikin omaa automakuani edustanut Ford F-100 Fatbone pikkis.

Maanantaina purkujen jälkeen kun 'Vette oli jätetty Kimille tuli hieman haikeakin olo, mutta toisaalta todella helpottunut, nyt se on ohi. Vastuu loppuu tähän kohtaan, auto valmistui deadlineen mennessä ja lopputuloskin oli silmiähivelevä! Oma kehu haisee, mutta niinhän mulla aina.
Kaikenkaikkiaan erittäin opettava projekti ja toivottavasti vielä näemme hain liikenteessä täälläkin päin!

Jaa että mitäkö sitten seuraavaksi? No, lopputyönä hallissa odottelee jo vähän pienemmän mittakaavan klassikko, Taunus. Siitä sitten projekti seurantaa sivulehden Muita koulutöitä alla. Sinne sitten seuraavaksi lueskelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti