tiistai 12. huhtikuuta 2011

I'm sorry, the title you were lookin' for has been sensored by

Saatte nyt tyytyä tekstiin ja jonkin sortin kuviin, pyyntö on käynyt ettei valmiista tuotteesta julkaistaisi kuvia ennen messuja. Eli tulkaa paikalle katsomaan miltä se soturi näyttää!

Saatiinpa tuossa reilu viikko sitten pohjamaalien vesihionnat valmiiksi, maanantaina 4.4. siirrettiin 'Vette taas maalaamoon ja Kimin kanssa aloimme suunnittelemaan raidoituksia. Korin raidoitukset onnistuivat melko hyvin, pienesti olivat teipit vuotaneet sieltä täältä, mutta helposti paikattavissa.
Kävi itselle hieman harmillisesti, tiistaina saimme raidat valmiiksi ja auton suojattua jotta keskiviikkona pääsisi heti aamusta vetämään auton pääsävyn pintaan ja tämän jälkeen lakkaamaan. Kuitenkin tiistai iltana iski kamala vatsatauti ja missasin sitten juurikin sen kohdan mitä olin projektin alusta lähtien odottanut... Hieman myös oli huoli että kuinka muu jengi saa homman sujumaan ilman mun subkonsektuaalista johdatusta (on se sana. Mut ei kannata tarkistaa sanakirjasta, sulla on kuitenkin vanha painos), mutta hyvinhän ne oli hommat hoitanu. Perjantaina pääsin takaisin puuhiin ja siellä jo valmisteltiin korin välihiontaa ennen seuraavaa lakkausta. Ja turhaan murehdin että jäi odotetut työt tekemättä, olihan siellä vielä kaikki irto osat maalattavana ja korikin lakataan vielä uudelleen. So, no worries, let it shine...












Corvette, raidat valmiina


Perjantaina sitten Tonit, Emmi ja Roosa aloittivat korin vesihionnat, mä ja Marika paikkamaalattiin ja lakkailtiin irto osat. Irto osissa homma meinas hieman tyssiä, paikkamaalaukset ei meinannut onnistua millään, aina sumua tuntui menevän väärään paikkaan ja roskia ilmestyvän jostain. Mutta kyllä niistäkin saatiin valmiita ja hyvät.
Maanantaina vesihiottiin kaikki osat valmiiksi uutta lakkausta varten.


Ovi viimeistä lakkaa vaille valmiina


Huomenna heti aamusta sitten vedetään viimeinen lakka päälle koriin, katsotaan josko vielä iltapäivästä ehtisi irto osat paikkamaalata ja viimeistely lakata?

Vähän suppeasti ja lyhyesti tuli tästä kerrottua, mutta ei sitä kovin tarkkaan jaksa ruveta puolentoista viikon takaisia tapahtumia selostamaan. Josko tästä sitten saisi taas inspistä kirjoitella ahkerammin?


Warriorshark loppukuosissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti